ALLMÄNT OM ANMÄLAN


Kurserna har 10 kurstillfällen om inget annat anges. Om det är pardans bör anmälan göras parvis. Den som anmäler sig utan partner kan antas till kurs beroende på antalet par i kursen, vanligast är att vi tar en "extra" singel per 5 par.


För att gå kurs måste du vara medlem i föreningen. Detta kommer automatiskt som ett tillägg när man anmäler sig till kurs och inte är medlem. 


Om du har frågor eller får problem när du skall anmäla kan du ringa 070-848 86 96 eller maila på info@olandsbugg.se .


OLIKA NIVÅER

Nybörjare steg 1 - vi startar från grunden

Nybörjare steg 2 - om du gått nybörjare steg 1 hos oss eller annan nybörjarkurs

Fortsättning steg 1 - när du gått nybörjare steg 1 och 2 eller motsvarande

Fortsättning steg 2 - följer på fortsättning steg 1

Fortsättning steg X - beroende på kurser efter fortsättning steg 2


KURSAVGIFTER

Har nu återgått till ordinarie pris efter specialpris första året efter pandemin.

Vuxenkurser 1 timma, 10 gånger: 500:- 

Vuxenkurser 1,5 timma, 10 gånger: 600:-


Regler för kursavgiften: Varje lång kurs har normalt 10 kurstillfällen, det kan förkomma andra alternativ. Som nybörjare har man rätt att pröva på de två första kurstillfällena utan att betala. Anmälning ska ske innan första tillfället men man kan vänta med att betala (ev. betalningspåminnelse gäller från kurstillfälle 3).


Rabatter: Vi har rabatt om man går flera kurser parallellt. Rabatten gäller inte på kortkurser. Inom samma disciplin (bugg/bugg) 50% rabatt, olika discipliner (bugg/fox)100kr rabatt.


Hur betalar man? När du anmäler dig till kurs här på hemsidan kommer du att få ett automatiskt meddelande med ettOCR nummersom skall anges vid betalning. OBS! Om man är under 18 år eller om någon annan än du själv betalar din kursavgift ex. en förälder, vänligen ange mailadress till denna person i anmälan.